Sugestii si reclamatii

In vederea asigurarii transparentei modului de inregistrare si solutionare a petitiilor, precum si a solicitarilor de solutionare alternativa a litigiilor, de catre Societatea Eurolife ERB Asigurari Generale S.A., va punem la dispozitie urmatoarele informatii:


Petitii

Eurolife ERB Asigurari Generale S.A. Anul precedent 2017 Perioada de raportare:
1 Ianuarie - 31 Ianuarie 2018

Ultimele 3 luni ale perioadei
de raportare
Noiembrie
2017
Decembrie
2017
Ianuarie
2018
Numarul total de petitii inregistrate unic per
petent si per caz
3 3
1 0 1
Numarul total de petitii solutionate favorabil, inregistrate unic per petent si per caz
1 1
1 0 0
Numarul de petitii solutionate favorabil
referitoare la dosare de dauna
0 0
0 0 0
Numarul total de petitii pentru care dosarele de dauna au fost achitate
0 0
0 0 0
Numarul total de petitii finalizate nefavorabil, inregistrate unic per petent si per caz
2 2
0 0 1


Solicitari de solutionare alternativa a litigiilor

Eurolife ERB Asigurari Generale S.A. Anul precedent 2017 Perioada de raportare:
1 Ianuarie - 31 Ianuarie 2018

Ultimele 3 luni ale perioadei
de raportare
Noiembrie
2017
Decembrie
2017
Ianuarie
2018
Numarul total al solicitarilor de solutionare alternativa a litigiilor
0 0
0 0 0
Numarul total al solicitarilor de solutionare alternativa a litigiilor solutionate efectiv
0 0
0 0 0
Numarul total al solicitarilor de solutionare alternativa a litigiilor solutionate favorabil asiguratilor, contractantilor, beneficiarilor, persoanelor prejudiciate sau reprezentantilor acestora
0 0
0 0 0Info Petitii

Persoana responsabila: Ciprian Mihalache
Telefon: 031.423.00.80
E-mail: cmihalache@eurolife.gr
Informatii privind solutionarea petitiilor pe cale amiabila si privind solutionarea alternativa a litigiilor (SAL)Formular online petitiiCampurile marcate cu * sunt obligatorii.

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, SC Eurolife ERB Asigurari Generale SA are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dvs., un membru al familiei dvs. ori o alta persoana. Datele sunt colectate in vederea rezolvarii sesizarii formulate de dvs. Sunteti obligat(a) sa furnizati datele, acestea fiind necesare pentru solutionarea cererii formulate. Refuzul determina imposibilitatea solutionarii cererii dvs. Informatiile înregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si sunt comunicate catre autoritatile publice (la cererea expresa a acestora) precum si catre societatile din grupul din care face parte Eurolife ERB Asigurari Generale. Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor numai in cazul in care prelucrarea datelor nu are un caracter obligatoriu. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la Eurolife ERB Asigurari Generale SA – Departamentul Juridic. De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei. Daca unele din datele despre dvs. sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil. Orice persoana are dreptul de a se opune, in mod gratuit si fara nicio justificare, la prelucrarea datelor sale personale in scopuri de marketing direct.